A 3 legjobb vírusirtó 2016-ban Windows-ra

766

Nem újdonság, hogy amint a számítógéped csatlakozva van az internetre, azonnal fenyegetéseknek van kitéve. A rossz indulatú fájlok letöltésével érkezett beágyazódás a rendszeredbe, a legnépszerűbb módja annak, hogy a vírusok, trójaik és egyéb rosszindulatú fájlok felkerüljenek a gépedre. Kétségtelen, hogy egy tucat ingyenes vírusirtót találhatunk az interneten, de ezek nagyon is különbözőek lehetnek és nem biztos, hogy az első a legjobb választás. Összegyűjtöttük a 3 legjobb ingyenes vírusirtót, amelyek sebesség, kezelhetőség és hatékonyság szempontjából a leginkább bölcs választást jelenthetik számotokra.

1. Bitdefender Free Edition

Gyors védelmet kínál, teljesen ingyen!

Hirdetés mentes, és nem terheli le a gép erőforrásait.Nincs túlzottan előtérben, csendesen a háttérben védi számítógépünket. Letöltés itt.

2. Avira Free Antivirus 2016

Gyors, könnyen kezelhető és hatékony. Továbbá online nyomkövetés ellen is véd!

Az Avira gyors és felhasználóbarát, nem fogsz folyamatos figyelmeztetésekkel és felugró ablakokkal találkozni, csak abban az esetben, ha tényleg szükség van rá. Képes a nem kívánatos alkalmazások azonosítására is, de a legfontosabb, hogy 100% – os védelmet ad a malware fenyegetések ellen.
Letöltés itt.

3.  Avast! Free Antivirus

Malware és vírus védelem!

Népszerű ingyenes vírusIrtó szoftver. Véd a vírusok és malware-ek ellen, kiegészítve ezt az otthon WIFI hálózatod védelmével, illetve az abban rejlő biztonsági rések módszeres felkutatásával.
Letöltés itt.

books-express.ro